Voor een goede vergaderlocatie in Nijmegen hoeft u niet lang te zoeken. Dankzij het bloeiende bedrijfsleven telt Nijmegen een groot aantal vergaderlocaties. Maar zoekt u een echt bijzondere vergaderlocatie? Even buiten het centrum van Nijmegen, in het naastgelegen Ubbergen, vindt u Het Witte Kerkje. Een vergaderlocatie waar u ongestoord kunt vergaderen met een klein of groot gezelschap. In Het Kerkje is namelijk plaats voor maximaal 100 personen.

Een bijzondere vergaderlocatie in Nijmegen

De vergaderlocatie is niet alleen bijzonder vanwege het historische karakter, maar ook vanwege de mooie omgeving waarin Het Kerkje staat. Ubbergen maakt deel uit van het Rijk van Nijmegen. Nijmegen is de oudste en de grootste stad van de provincie Gelderland. De universiteitsstad telt de meeste inwoners, van wie er veel studenten en wetenschappers zijn. Daarnaast is Nijmegen, gelegen aan de Waal, van oudsher al een stad waar veel handel werd gedreven. De sporen die de Nijmeegse historie achterliet zijn terug te vinden in veel gebouwen. Bijvoorbeeld in Het Witte Kerkje van Ubbergen dat nu een rijksmonument is. Dit maakt Het Kerkje daarom tot een bijzondere vergaderlocatie.

Vergaderen in Nijmegen

Wilt u vergaderen in Nijmegen en zoekt u een vergaderlocatie, gesitueerd op een rustige en toch inspirerende locatie? Het Witte Kerkje in Ubbergen ligt dichtbij Nijmegen en biedt u een prachtige vergaderlocatie. Hier kunt u op een locatie met karakter in een kerk met een verhaal uw gezelschap ontvangen. De vergaderlocatie biedt u alle benodigdheden. Ook moderne apparatuur voor het geven van presentaties is aanwezig.

Vergaderlocatie in Nijmegen reserveren

Vergaderlocatie Het Witte Kerkje is te huur voor één of meerdere dagdelen. Wilt u de vergaderlocatie nabij Nijmegen reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Koffie en thee is aanwezig en ook voor een eventuele lunch kan worden gezorgd. Daarnaast is de vergaderlocatie te reserveren voor congressen, tentoonstellingen, thema-avonden, boekpresentaties, kleine concerten, gespreksavonden en meer.

Contact