Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie in of rondom Nijmegen? In Het Witte Kerkje in Ubbergen kunt u zowel uw burgerlijk als kerkelijk huwelijk sluiten. De trouwlocatie kenmerkt zich met zijn intieme sfeer en romantische locatie. De trouwlocatie ligt namelijk nét buiten Nijmegen, in het Ubbergse heuvellandschap. Een omgeving waarin u de sluiting van uw huwelijksceremonie onvergetelijk maakt. Want elkaar het ‘ja-woord geven’ doet u maar één keer.

Trouwen in Nijmegen

In Nijmegen trouwen? Aan trouwlocaties geen gebrek. De eeuwenoude stad Nijmegen telt tal van trouwlocaties. Van kerken tot restaurantzalen. Trouwt u echter graag op een bijzondere plek in Nijmegen, dan is Het Witte Kerkje een goede keus. Dit rijksmonument ligt in Ubbergen, een gemeente die behoort tot het Rijk van Nijmegen. Het Witte Kerkje waar u nu kunt trouwen, stamt uit de 13e eeuw. En die geschiedenis is nog steeds terug te zien op de trouwlocatie.

Een unieke trouwlocatie in Nijmegen

Trouwen op deze unieke locatie in Nijmegen geeft u onmiskenbaar een gevoel van romantiek. Het Witte Kerkje is niet voor niets een rijksmonument. De prachtige uitstraling blijft dan ook al jarenlang bewaard. Dit geeft de unieke trouwlocatie een gevoel van exclusiviteit. Tegelijkertijd is de trouwlocatie betaalbaar en zijn de prijzen vergelijkbaar met andere trouwlocaties in en rondom Nijmegen.

Trouwlocatie reserveren in Nijmegen

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in of rondom Nijmegen? Een trouwlocatie waar u op een romantische manier uw ja-woord kunt geven aan elkaar? Een trouwlocatie waar u uw gasten in een intieme sfeer kunt ontvangen? Kom dan eens een kijkje nemen bij Het Witte Kerkje in Ubbergen en ontdek de exclusiviteit van deze trouwlocatie. U kunt de trouwlocatie nabij Nijmegen iedere dag van de week reserveren voor het sluiten van uw huwelijksceremonie. Neem contact met ons op als u vrijblijvend een kijkje wil komen nemen of de trouwlocatie wil reserveren.

 

Contact