Trouwen op een unieke locatie in Gelderland in een intieme en romantische sfeer? Het Witte Kerkje in Ubbergen is een trouwlocatie die daarvoor bij uitstek geschikt is. Op deze trouwlocatie, gelegen in het zuiden van Gelderland, maakt u van uw huwelijksceremonie een unieke gebeurtenis.

Trouwen in Gelderland

Wanneer u gaat trouwen in Gelderland heeft u volop keus uit verschillende bijzondere trouwlocaties. Gelderland is namelijk niet alleen de grootste provincie van Nederland, maar ook een van de mooiste provincies. Naast prachtige natuurgebieden heeft de provincie Gelderland ook behoorlijk wat cultureel erfgoed. Het Witte Kerkje van Ubbergen is hier een voorbeeld van. Het Witte Kerkje is tegenwoordig in trek als locatie voor trouwerijen. De trouwlocatie bevindt zich dichtbij Nijmegen, de grootste en oudste stad van de provincie Gelderland.

Een unieke trouwlocatie in Gelderland

Het Witte Kerkje van Ubbergen mag gerust een unieke trouwlocatie worden genoemd. Het rijksmonument is een van de oudste kerken van Gelderland en gebouwd in de 13e eeuw, toen Gelderland nog het Graafschap Gelre was. Door de eeuwen heen is Het Kerkje meerdere malen verwoest, maar gelukkig telkens weer gerestaureerd. Veel authentieke kenmerken zijn bewaard gebleven. Daarnaast wordt er in verschillende boeken over Het Kerkje geschreven, zoals in ‘Camera Obscura’ van Hildebrand (Nicolaas Beets). Dit maakt de trouwlocatie tot een unieke plek.

Huwelijksceremonie sluiten in Gelderland

Heeft u trouwplannen? En wilt u graag uw huwelijksceremonie sluiten op een trouwlocatie in Gelderland? Bij Het Witte Kerkje in Ubbergen kunt u zowel uw burgerlijk als kerkelijk huwelijk laten sluiten. Het plannen van een bruiloft vraagt om een goede organisatie. Wij helpen u graag bij het vertalen van uw wensen, naar concrete plannen. Zo laten we uw huwelijksceremonie op deze prachtige trouwlocatie aansluiten op uw verwachtingen. Vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden van trouwlocatie Het Witte Kerkje in Gelderland. Neem contact op.

 

Contact