trouwenkerkjekleinEen unieke gebeurtenis zoals een huwelijksceremonie verdient een unieke trouwlocatie. Een locatie waar u in een romantische sfeer elkaar het ‘ja-woord’ kunt geven. In Het Witte Kerkje in Ubbergen trouwt u op een bijzondere locatie in een intieme sfeer. Het rijksmonument staat voor exclusiviteit, maar is tegelijkertijd betaalbaar. Ontdek haar geschiedenis.

In Het Witte Kerkje vinden huwelijksvoltrekkingen plaats van zowel burgerlijke als kerkelijke huwelijken. Dankzij de goede akoestiek kan iedere huwelijksviering opgeluisterd worden met prachtig geluid. Eventueel ook van live vocalisten of instrumenten. Het Witte Kerkje biedt ruimte voor ongeveer 75 personen. Bloemdecoraties en andere versieringen van de trouwlocatie zijn mogelijk in overleg. Maatwerk is daarbij standaard.

Trouwlocatie witte kerkjeDe trouwlocatie reserveren

Wilt u Het Witte Kerkje als trouwlocatie reserveren of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Ook wanneer u de locatie wilt bespreken voor andere bijeenkomsten, zoals een doopdienst of herdenkingsdienst.

 

 

Contact