Zoekt u een congreslocatie in Nijmegen of omstreken? Dan bent u bij Het Witte Kerkje in Ubbergen op de juiste plek. De congreslocatie is gelegen in een prachtige heuvelrijke omgeving in de buurt van Nijmegen. Het eeuwenoude Kerkje staat garant voor exclusiviteit en kwaliteit. Een unieke congreslocatie waar u uw gasten van ontvangst tot vertrek inspireert.

Inspirerende congreslocatie in Nijmegen

De congreslocatie is niet alleen inspirerend te noemen dankzij de prachtige entourage, maar ook dankzij de inspirerende omgeving. De geschiedenis van Nijmegen gaat meer dan 2000 jaar terug. En dat ziet u terug in de infrastructuur en gebouwen die de stad rijk is. De universiteitsstad, gelegen aan de Waal, stond namelijk jarenlang in het teken van oorlogen en handel. Bovendien zijn er veel wetenschappers opgeleid. Deze geschiedenis heeft de stad Nijmegen en omringende dorpen, zoals Ubbergen - waar de congreslocatie zich bevindt - gevormd. Ook congreslocatie Het Witte Kerkje kan terugkijken op een eeuwenoude historie.

Locatie voor symposium of conferentie in Nijmegen

Naast congressen, is Het Witte Kerkje ook de locatie voor het organiseren van een symposium of conferentie. Voor veel verenigingen is het een locatie bij uitstek voor een symposium of conferentie voor een select gezelschap. De locatie biedt namelijk ruimte aan zo’n 75 personen. Tandartsen-, notarissen- en advocatenverenigingen vinden bijvoorbeeld hun weg naar de authentieke congreslocatie in Nijmegen. Een locatie waar u tijdens een symposium een goede beeldvorming kunt maken van een bepaald onderwerp en waar u tijdens een conferentie ideeën met vakgenoten kunt uitwisselen.

Congreslocatie in Nijmegen reserveren

U kunt de congreslocatie nabij Nijmegen reserveren voor één of meerdere dagdelen. Koffie en thee is aanwezig, maar ook voor een lunch of avondmaaltijd kan worden gezorgd. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Want naast congreslocatie is Het Witte Kerkje ook een uitstekende vergaderlocatie.

Contact